Blogu’ lu’ Prăjiturel
să prăjiturim împreună

BoBOC de luni

Cred ca deja a aflat toata lumea ca Stolo s-a retras..iar ca inaintas il avem pe Boc..Si mai cred ca toate reactiile astea negative nu prea isi au rostul ; avand in vedere numarul celor care chiar s-au prezentat la vot si al celor care au preferat sa stea bine mersi acasa . Stiti cum e..”dupa razboi, multi viteji se arata”.
E necesara probabil crearea unui awareness general care sa implice cetatenii si la nivel politic si la nivel economic si la nivel cultural, sa le ofere posibilitatea de a se exprima, si de a fi ascultati (si aici nu ma refer la urcatul pe acoperis si amenintatul cu aruncatul in gol 😛 ).
Exista tendinte variate pentru fiecare categorie de varsta si probabil ca,daca incepem de tineri sa fim constienti ca si noi suntem responsabili intr-o oarecare masura de ceea ce se intampla in tara noastra, mai tarziu vom putea evolua in directia pe care o vom alege noi singuri .
Pana atunci, hai sa incercam sa lasam la o parte criticile..After all..Vin sarbatorile…si ceva imi spune ca, in contextul crizei actuale, it’s gonna be a Hungry New Year (instead of a Happy New Year), so let’s enjoy while we still can! 🙂

Advertisements

No Responses to “BoBOC de luni”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: