Blogu’ lu’ Prăjiturel
să prăjiturim împreună

Stand-up charity cu trupa Deko

Pentru ca tot s-au terminat conferintele si activitatea mea incepe sa ia calea plictiselii vreau sa va anunt un alt eveniment organizat de colegii Daafaceristi impreuna cu   Zdafii.

Pentru ca anul trecut a avut loc prima editie, vor sa continue seria pana cand acest proiect devine traditie in asociatia studenteasca…

Luni, pe 22 decembrie de la orele 20:30 in club A cei din trupa Deko vin sa faca show. Toti banii stransi se doneaza centrului de plasament Orhideea cu care membrii DaAfaceri au contract semnat deja.

Ei au depus o cerere pentru a dona, aceasta a fost acceptata si s-a fixat data de 17. Pentru ca pana pe data de 17 nu puteau sa organizeze nimic, au hotarat urmatoarele: s-a  facut cheta, s-au obtinut sponsorizari din partea cofetariei Altfel si a editurii Cdpress. Cu aceste mici cadouri vor merge (eu nu stiu sigur daca pot ajunge sau nu) ei la copii in aceasta data. Acolo vor pleca lasand promisiunea ca revin pe data de 23, incarcati cu mai multe cadouri.

In acest centru sunt 36 de copii cu varste cuprinse intre 3-21 de ani.

Dau curs invitatiei si o trimit mai departe catre voi. Pe data de 22, ora 20:30, intrarea este 15 ron. Cu 15 ron noi putem face putine, ei pot face MULTE!

Si profit de aceasta ocazie sa va anunt si concertul pentru Erika Club Fiat 500 Cabaret, de la ora 19:30, cu Spin, Vama si Directia 5! 🙂

Detalii mai multe gasiti accesand link-ul de aici.

Multumesc si ne vedem la oricare din aceste doua evenimente.

Advertisements

No Responses to “Stand-up charity cu trupa Deko”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: