Blogu’ lu’ Prăjiturel
să prăjiturim împreună

Ultima zi

Ieri s-a terminat. Desi sunt foarte obosit, mi-ar fi placut sa mai dureze.  Sa o tinem intr-o continua agitatie. Sa pregatim totul in ce mai mic detaliu si sa asteptam oameni. Si sa vina niste speakeri pe care ii admiram cu totii si sa ne vobeasca.

Ne-au vorbit ieri despre bloguri pe rand Bobby Voicu, Andrei Rosca si Cabral. Si asta mai e cum mai e.. dar au vorbit MISTO. Si lumea din sala a fost intersata si s-a facut misto la greu. Si Bobby Voicu ne-a vorbit despre blog ca unealta, pe urma Andrei Rosca ne-a vorbit despre lupta si continuitate.

In cele din urma, Cabral a vorbit foarte vesel despre rebranding personal prin intermediul blogului. Si pe urma s-a mers la suc. Si mi s-a rupt filmul pentru ca pur si simplu a fost o saptamana fffff obositoare.

Va multumesc tuturor. Multumesc speakerilor, multumesc celor prezenti si multumesc Echipei DaAfaceri (Simona, Hoinaru, Catalina, Andra, Ana, Andreea, Adelina, Sergiu, Laura, Victoria, Horia, Alex, Monica, Gabi, Cristi, Corina, Ali, Andrei (insanatosire grabnica), Igor, Ale, Georgi, Elena, Ilke, Adelina).

Si cam atat. Acum ma duc sa mai trag o portie de somn si va invit luni 15 decembrie la balul bobocilor de la Jurnalism. 😀 Detalii in postul urmator.

Advertisements

One Response to “Ultima zi”

  1. si tu esti la mine in blogroll acum. thanks.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: