Blogu’ lu’ Prăjiturel
să prăjiturim împreună

Sa progresam in PR!

Ca oricine, am si eu tabieturile mele. Unul dintre cele mai placute este combinatia dintre cafeaua de dimineata si citirea ultimelor stiri/noutati de pe net. Nu de alta, dar varianta stirilor de la televizor imi displace profund. Desi nu intotdeauna se intampla sa dau peste informatii extraordinare, astazi am dat peste ceva cu adevarat interesant. S-a infiintat primul portal exclusiv al industriei de PR din Romania, www.prprogress.ro . Adevarul este ca era si timpul sa avem un loc special in care sa gasim adunate stirile, interviurile, studiile de caz si analizele de campanii din acest domeniu.

Adela Nicoara, fondatoarea PR Progress a afirmat ca isi propune sa colaboreze cu toate agentiile de relatii publice si asociatiile de profil din tara pentru ca site-ul sa devina “principala sursa de informare pentru oamenii care activeaza in industria relatiilor publice” si nu numai.

Cei ce stau la baza acestui proiect sunt: Adela Nicoara de la Millenium Communications (agentia de PR care organizeaza AdPrint si Scoala ADC*RO  , Mihnea Miculescu, PR Executive la  McCann Erickson – un tip foarte tare, de-o seama cu mine,  si Dragos Patlageanu – Chelgate LTD UK.

Aceasta initiativa ma bucura foarte tare, mai ales pentru ca stiu ca importanta industriei de PR din Romania creste de la an la an. Un astfel de proiect este deci mai mult decat binevenit.

Advertisements

One Response to “Sa progresam in PR!”

  1. Multumim frumos! 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: