Blogu’ lu’ Prăjiturel
să prăjiturim împreună

Ce inseamna solidaritate.

Cabral organizeaza o multime de actiuni caritabile. Fie ca e vorba de mobilizat oamenii pentru plantat copaci, fie ca e vorba de actiunea la care o sa particip si eu marti, 2 decembrie “Pentru Erika“, omul asta reuseste sa stranga oamenii. Reuseste sa ii adune si prin imensa comunitate pe care a creat-o cu bun simt, posturi echilibrate, multa munca si interes.

Gurile rele vor spune ca sunt atatia copii ca Erika. Sigur, sunt de acord, dar dupa ce vom reusi sa o salvam pe Erika, ne vom uni fortele pentru o alta cauza. Si rand pe rand vom putea ajuta oameni. Mai ales ca nu avem un termen limita. Si cu timpul, putem spera la un sistem sanitar mai bun. Nu imi fac iluzii ca va fi un sistem sanitar de stat, ci unul privat. Dar o clinica privata din Romania va costa cu siguranta mult mai putin decat o clinica din Viena, Paris sau alt oras vestic unde se fac diferite interventii dificile. Citeam azi ca Andrei Gheorghe va inaugura anul viitor cel mai modern centru de dializa.

Nu vrea sa ii ridic statuie lui Cabral cu acest post. Sigur, il admir pentru energia cu care se agita si dorinta de a face bine. Insa esential mi se pare ca a reusit sa stranga o comunitate. Comunitate care creste. Nu e mai om decat altii din top 10, dar e singuru care face ceva. Ati vazut la zoso actiuni caritabile? In masura in care va avea grija de blog, aceasta comunitate va deveni un punct de referinta in webul romanesc. 

Si asta in conditiile in care multi nu il asociaza decat omul de la Povestirile de acasa. Cu tipul ala ‘bine’ de la TV. Cu negrul care zambeste frumos. Nu s-a raspandit vestea ca are si ceva in cap.

Dar cred ca mai important e bloggerul cabral.Blogul lui e despre oameni si cum pot face ceva acesti oameni.

Advertisements

2 Responses to “Ce inseamna solidaritate.”

  1. mie imi place pentru ca e inalt… si negru :-> (se simte ironia sper)

  2. Da, Cabral nu e doar “negrul ala fitos de la Acasa TV”(cum scriu ziarele atat de des), mai are si ceva materie cenusie. Bravo lui pentru organizarea acestei actiuni pentru Erika, dar bravo si oamenilor care vor fi acolo pe 2 decembrie(si aici mai refer la cei care au acceptat sa vina -gratis- in club Fabrica: VDV, Parazitii si Habar, trupa de teatru “Passe-Partout Dan Puric”),bravo si celor care vor merge la concert, bravo si celor care au facut donatii. Din pacate eu nu pot ajunge pe 2, 3 verificari la 3 materii diferite a 2-a zi nu-s la misto. :-<
    Distractie placuta si sa faci poze!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: